Women Clothing With Save 25%-40% off
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Leverans

1. När vi har fått din betalning, ska vi leverera med DHL i världen inom 1-2 arbetsdagar från dina varor, dina varor leveransadress, förväntas anstränga i 5-7 dagar lämna. Priserna som visas är exklusive porto och förpackning. De beräknas automatiskt i orderprocessen.

2. Om du vill avbryta avboka din beställning, måste du omedelbart kontakta genomsläpp maila oss. De flesta beställningar på två dagar orderdatum och leverans skickas kan inte återkallas. Order avbröts efter en ansökan har lämnats för bearbetning i enlighet med vår returpolicy.

3. Returpolicy retur eller utbyte får vi ge våra kunder med produkter som köpts via webbplatsen, som är dagen för mottagandet inom 30 dagar. Vi tillåter bara ett problem som orsakas av oss, kan projektet en fullständig återhämtning, om paketet inte innehåller tillbehör och reservdelar, tillbehör och reservdelar som levereras från hela IT totalkostnad av produktpriset kommer att dras en del av intäkterna bevisas, som en följd av av någon anledning, måste du ändra storlek, färg eller återkomst "Kontrast" resultat, kommer kostnaden för leverans av hela produktpriset dras. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss.

Back
Online märkesbutik, den senaste stilen med termisk underkläder och bomullskläder, rabatt på bomullsstrumpor, hög kvalitet och låg konsumtion! 2019 underkläder försäljning online,Bomullskläder rabatt,Brand kläder försäljning online

Copyright @2019 www.uuwestborough.org